Konferens, hotell & golf 30 min från Stockholm

Körunda Golf & Konferenshotell

Knyt skorna och stig ut på banan, närmre kan du inte komma. På behagliga 35 minuter från Stockholm hittar du Körunda i naturskön och sjönära miljö ett stenkast från havet på östkusten. Hos oss bor du i en modern herrgårdsmiljö i en skön ”hemma-hos” känsla.
Nynäshamns GKs greeneer och fairways sveper runt hotellet, på rummen som går i en naturnära Skandinavisk stil med harmoniska färger vetter hälften med en härlig vy över banan. På markplan med altan greppar du klubban och slår ett par bollar på rangen.

Golfbanan erbjuder tre natursköna golfupplevelser; dal- berg- och sjö-slingan skapar var och en sina unika utmaningar. Vill du värma upp eller precis börjat spelat finns korthålsbanan Sjögärdet som ligger vackert intill sjön Muskan.

After golfen på Körunda innebär njutning i form av mat, avkoppling, natur och självklart mer golf. I relaxen hittas jacuzzi, lounge, ångbastu och isdusch för den som vågar, en stund att koppla av ömma golfmuskler efter en heldag på banan. Vår restaurang erbjuder en smakfull fast 4-rätters meny som ingår i våra golfpaket, behövs extra energi serveras lunch i restaurangen såväl som ett väl tilltaget utbud i vårt brasseri Bakfickan i klubbhuset. Rundar av kvällen gör man i baren, lobbyn som snabbt blir en skön lounge-stämning efter solens nedgång.


Fakta:
Rum/Bäddar: 51/102
Restaurang: Ja
Konferens max pers: 120
Till första tee: 20 m
Bastu/Pool: Ja/Nej
Antal hål: 27+9
Banans par: 72
Driving range: Ja

Hitta hit:
Från Stockholm, kör motorvägen söderut mot Nynäshamn, sväng av mot Ösmo / Södertälje, väg 225. Sväng av höger in i Ösmo, över järnvägen, förbi busstationen och direkt till höger – följ Körundavägen ca 4km, våra skyltar sitter uppsatta längs med. Närmsta lokaltrafik, pendeltåg Ösmo station.


Följ oss & dela med dina vänner