Doften av hav, kala skär & väderbitna bryggor

Smådalarö Gård

SMÅDALARÖ GÅRD

Doften av hav, kala skär och väderbitna badbryggor.
På Smådalarö Gård, längst in i Hemviken nära porten till Stockholms södra skärgård, upplever du skärgården när den är som bäst – oavsett årstid.

Hos oss konfererar du, vilar ut eller ägnar dig åt någon av de aktiviteter som står till buds, till exempel bad i vedeldad bastu, golf och tennis. Herrgården uppfördes 1810 som middags- och festlokal för den ursprunglige ägaren.

Smådalarö Gårds egen fullängds 9-hålsbana är byggd på skärgårdsängar som odlats sedan tidigt 1700-tal. Här upplever du skärgårdens lugn på en utmanande bana som passar både låg- såväl som höghandicapparen. Några av hålen har olika utslagsplatser när man går 18-hål, och för dem med samma utslag får man en chans att förbättra sig från första rundan.

I vårt golfhus vid entrén till gården finner du vår shop där du kan inhandla bollar, peggar, kepsar eller annat smått och gott som kan behövas under golfrundan. Här har vi nu också byggt en ny restaurang med uteservering, Smådalarö Golf & Deli. För än mer kulinariska upplevelser rekommenderar vi Smådalarö Gårds restaurang en wedge från golfhuset.


Fakta:
Rum/Bäddar: 24/ 50
Restaurang: Ja
Bastu/Pool: Ja/Nej
Max antal konferensgäster: 60 personer
Avstånd till första tee: 30 m
Antal hål: 9
Banans Par: 68
Driving range: Nej


Följ oss & dela med dina vänner